WELKOM OP ONZE WEBSITE

Welkom op de website van HSV Ons Genoegen Nijverdal. Onze vereniging heeft ruim 1800 leden en is de visvereniging van de Gemeente Hellendoorn. Deze leden komen voor het overgrote deel uit Nijverdal en directe omgeving.  HSV Ons Genoegen is lid van Sportvisserij Oost Nederland en van Sportvisserij Nederland. Door deze samenwerking op lokaal, regionaal en landelijk niveau is het mogelijk dat onze leden kunnen vissen in circa 85% van het water in Nederland.

De vereniging beschikt over een eigen bestuur met een eigen wedstrijdcommissie en jeugdcommissie. Als vereniging willen wij blijven zorgen voor zoveel mogelijk viswater met een gezonde visstand voor al onze leden.

Nieuwsberichten

Peter Calkhoven kampioen 60+
Peter Calkhoven kampioen 60+

De 10e wedstrijd 60+ in de Boervijver is gewonnen door Peter Calkhoven met 2040 gram en is hiermee de kampioen van de 60+ competitie 2022. Henk Kuipers was ook vakwinnaar, maar kon hem niet meer inhalen en werd 2e in de eindstand. Jans Willems krijgt dit jaar de bronzen plak. De vangsten waren redelijk met uitzondering van de wedstrijden bij PTT, Vroomshoop-OK en Marle, waar de vangsten slecht waren. Na afloop was het nog even zeer gezellig met een hapje en drankje. Op de foto zit de kampioen middenin geknield.

Dorpenwedstrijd 2022
Dorpenwedstrijd 2022

Op zondag 10 juli 2022 was het dan eindelijk weer zo ver, de Dorpenwedstrijd aan de Dorstenkampvijvers te Raalte! Met een boven verwachting aantal inschrijvingen van maar liefst 67 deelnemers, hadden we een geweldig deelnemersveld van genietende jeugd langs de prachtige vijvers, die een behoorlijke hoeveelheid vissen wisten te vangen.

Uitslag 9e wedstrijd 60+
Uitslag 9e wedstrijd 60+

De 9e wedstrijd 60+ in de Stouwe is gewonnen door Herman Hegeman met 2130 gram. Hij ving een mooie brasem van 55 cm. Jans Willems met 1650 gram en Theo Oosterwechel met 500 gram zijn de andere vakwinnaars. De laatste wedstrijd is op 26 juli in de Boersingel Vijver.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten