All Posts

Uitslag 6e jeugdwedstrijd

Op dinsdag 28 juni is de laatste wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Kruidenwijk vijver. De vangsten waren goed. Iedereen had vis. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Wout Leushuis met 710 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Milan Kleine Staarman de winnaar met 1960 gram.

Lees meer

Uitslag 7e wedstrijd 60+

De 7e wedstrijd 60+ in Hancate is gewonnen door Bert Kamperman met 1460 gram. Henk Kuipers met 590 gram en Henny Timmer met 1150 gram zijn de andere vakwinnaars. De vangst was matig, veel klein spul. Het weer was fantastisch. De volgende wedstrijd is op 5 juli in de vijver Kruidenwijk.

Lees meer

Uitslag 6e wedstrijd senioren

Op zaterdag 16 juni is de vijfde wedstrijd van de senioren competitie gevist. De 6e wedstrijd senioren 2022 in het Lateraal kanaal is gewonnen door Jan Wevers met 1960 gram. Bertus Valk en Bert Kamperman waren met 1300 gram de andere vakwinnaars. Het was een warme dag  om te vissen, maar toch gelukkig nog schaduw daar aan het kanaal. De vangst viel tegen, veel klein spul. Zaterdag 2 juli staat de volgende wedstrijd gepland in het Zwarte Water.

Lees meer

Uitslag 5e jeugdwedstrijd

Op dinsdag 14 juni is de 5e wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. De vangsten waren redelijk. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Tian Huisman met 530 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Milan Kleine Staarman de winnaar met 900 gram. Op 28 juni staat de laatste wedstrijd gepland in de vijver locatie Kruidenwijk.

Lees meer

Uitslag 4e jeugdwedstrijd

Op dinsdag 31 mei is de 4e wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. De vangsten waren redelijk. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Floris Broekmate met 635 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Milan Kleine Staarman de winnaar met 845 gram. Op 14 juni staat de volgende wedstrijd gepland in de Boersingel vijver.

Lees meer

Uitslag 5e wedstrijd senioren

Op zaterdag 4 juni is de vijfde wedstrijd van de senioren competitie gevist. De 5e wedstrijd senioren 2022 in het Zwolle IJsselkanaal is gewonnen door Hans Galgenbeld met 2820 gram. Gert Jan Valk met 460 gram en Rene ten Have met 140 gram waren de andere vakwinnaars. Over het algemeen een slecht resultaat. Zaterdag 18 juni staat de volgende wedstrijd gepland in het Lateraal Kanaal in Vroomshoop.

Lees meer

Uitslag 6e wedstrijd 60+

De 6e wedstrijd 60+ is met 900 gram gewonnen door Marinus Ravenshorst, die een prachtige baars ving. Overige vakwinnaars waren Peter Calkhoven met 690 gram en Jans Willems en Gerrit Nijenkamp , allebei 400 gram. De vangst was slecht, bijna alleen maar klein spul. Moeten er maar eens over nadenken of we hier volgend jaar weer een wedstrijd gaan houden, het is bijna altijd slechte vangst in Marle. De volgende wedstrijd is op 21 juni in het Overijssels Kanaal locatie PTT camping.

Lees meer

Uitslag 5e wedstrijd 60+

De 4e wedstrijd in Vroomshoop is gewonnen door Jans Willems met 1620 gram. De andere vakwinnaars waren Peter Calkhoeven met 280 gr en Ton Boosveld met 220 gram. In het laatste vak zijn 2 brasems en een mooie voorn gevangen, de rest was sprokkelwerk, dus met elkaar een zeer slechte vangst vanmorgen. De volgende wedstrijd is op 7 juni in Marle.

Lees meer

Update: Jubileum event forelvissen

Ten ere van het 78 jarig bestaan van de vereniging wordt er op 28 mei door de vereniging een jubileum event forelvissen georganiseerd. We hopen met zo veel mogelijk leden er een mooie ochtend van te maken. Er is besloten door het bestuur dat het forelvissen niet in de Boersingel vijver wordt gehouden. De reden hiervoor is dat de water temperatuur te hoog is waardoor de forel sterft. Het bestuur wil graag dit jubileum event door laten gaan en daarom wordt het forelvissen gehouden bij forelkwekerij De Tipbosch in Hellendoorn.

Lees meer

Uitslag 4e wedstrijd senioren

Op zaterdag 21 mei is de vierde wedstrijd van de senioren competitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in het Overijssels kanaal in Marle. Winnaar was Gertjan Valk met 300 gram, Mannus Ravenshorst met 270 gram , Hans Galgenbeld en Ali Arnold met 30 gram waren de overige vakwinnaars. Met een totale vangst van 760 gram was dit 1 van de slechtste vangsten ooit. Volgende keer beter! Zaterdag 4 juni staat de volgende wedstrijd gepland in de IJssel.

Lees meer

Uitslag 3e jeugdwedstrijd

p dinsdag 17 mei is de tweede wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Kruidenwijk vijver. De vangsten waren uitstekend en iedereen heeft vis gevangen. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Timo Nijkamp met 835 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Milan Kleine Staarman de winnaar met 1950 gram. Op 31 mei staat de volgende wedstrijd gepland in de Boersingel vijver.

Lees meer

Uitslag 2e jeugdwedstrijd

Op dinsdag 10 mei is de tweede wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. Het was goed weer en de vangsten waren oke. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Floris Broekmate met 295 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Milan Kleine Staarman de winnaar met 440 gram. Op 17 mei staat de volgende wedstrijd gepland in de vijver Kruidenwijk.

Lees meer