HSV 'Ons Genoegen' Nijverdal

Algemene ledenvergadering 2020 op 29 oktober, 20.00 uur in de Tonne.

Opgave is verplicht ivm corona. Aanmelden voor 27 oktober via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ovv naam en telnr. Toegang alleen toegestaan indien klachtenvrij.

De 60~competitie krijgt een vervolg van 4 extra wedstrijden. De 2e wedstrijd in Marle, waar zoals gewoonlijk weer slecht gevangen is, is gewonnen door Henk Kuipers met 1630 gram. Hier de volledige uitslag.

Johnny Hofman kampioen 2020 senioren competitie!

Er waren nog een aantal kanshebbers, maar die lieten het liggen vandaag. Gert Jan Valk werd 2e en Bertus Valk eindigde op de 3e plaats. Jan Arnold was winnaar vandaag met 3320 gram. Alfons Njboer en Theo Oosterwechel waren de andere vakwinnaars met resp. 3200 en 2180 gram. Op naar de koppelwedstrijden! Hier de uitslag en eindstand. 

De snertwedstrijd op zaterdag 17 oktober kan niet doorgaan ivm corona maatregelen.

Op de visdag Ganzendiep voor bestuur en commissies is veel vis gevangen, maar hoofdzakelijk klein spul. 1 uitzondering: Dennis Geerling, karper van bijna 4 kilo (aan de vaste stok) Hier de uitslag.

Johan Zwinselman kampioen 60+ competitie 2020. Gerrit Nijenkamp is als 2e geeindigd en Jans Willems is de nr 3 in de eindstand.

De laatste wedstrijd werd gewonnen door Jan Nijenkamp met 1780 gram, Jans Willems met 1300 gram en Johan Zwinselman met 1340 gram zijn de andere vakwinnaars. De vangst was redelijk. Klik hier voor de uitslag en eindstand.

Seniorencompetitie : 5e wedstrijd Gramsbergen is gewonnen door Bertus Valk met 1900 gram. Rosita Aanstoot met 1370 gram en Jans Willems met 530 gram waren de andere vakwinnaars. Het was weer moeilijk vangen.. Uitslag en stand.

Alle jeugdwedstrijden zijn voor dit jaar afgelast ivm corona voorschriften.

Gratis jeugdvergunning 

Ben je niet ouder dan 14 jaar (peildatum 1 januari) en vis je nooit met meer dan één hengel?

Dan kun je GRATIS jeugdvergunning van onze vereniging aanvragen, uitprinten en binnen 10 minuten kun je aan de waterkant zitten!

Deze gratis jeugdvergunning is geldig voor:

Visvijver Duivecate
Burgemeester Boersingelvijver
Visvijver Helmkruidlaan

  • Je mag vissen met 1 hengel
  • Je mag alleen vissen met brood, maden, wormen, deeg of maïs.
  • De gevangen vis moet onbeschadigd in hetzelfde water worden teruggezet
  • Het is verboden vislijn en ander afval achter te laten

Dus ben jij niet ouder dan 14 jaar en vis je nooit met meer dan één hengel? 

Vraag dan hier je gratis jeugdvergunning aan!

 

 

 

De Lijst van Viswateren wordt niet meer automatisch bezorgd met de VISpas, zie voor meer informatie :

Opgave papieren lijst van viswateren

 

 
 
   
    Actueel   Oost Nederland   Vispas   Wedstrijden   Webwinkel   Contact
 

Oost-Nederland Nieuwsbrief AUGUSTUS 2020

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!

kANAALDIJK BEUKERSKANAAL TIJDELIJK AFGESLOTEN

Van 10 augustus tot en met 28 december 2020 is de Kanaaldijk langs het Beukerskanaal vanaf Giethoorn richting Steenwijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (met uitzondering van landbouwverkeer) in verband met de vervanging van het gemaal van het Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Wil je wel vissen in het Beukerskanaal, dan is de Kanaaldijk vanaf Heerendijk (de zijde vanaf Steenwijk) bereikbaar en mag er ingereden worden tot 2,6 kilometer na het gele bord.

 

 

JUNIOR IJSSELFESTIJN BRUMMEN

Op 3 oktober organiseren Sportvisserij Oost-Nederland, Hengelsport Federatie Midden Nederland en hsv De Karper Brummen het Junior IJsselfestijn in de IJssel bij Brummen. Kinderen mogen tijdens deze leuke en leerzame dag onder begeleiding van ervaren VISmeesters en vrijwilligers vissen met stevige feederhengels en loodvrije materialen. Ook is er gelegenheid om met vaste hengels te vissen. Meer informatie volgt in de komende weken via onze website.

 

-> Lees hier meer over

(minder validen) vissteigers in oost-nederland

In ons werkgebied worden regelmatig vissteigers aangelegd. Bij een aantal van deze steigers zijn extra veiligheidsvoorzieningen gemaakt, zodat deze geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Op onze website vind je nu een overzicht van de steigers in ons werkgebied.

 

 

-> Lees hier meer over


YOUTH CHALLENGE OOST-NEDERLAND VAN START

In 2020 worden er opnieuw Youth Challenges gevist. Verschillende federaties organiseren mooie wedstrijden speciaal voor de jeugd tot en met 24 jaar, verspreid over het hele land. Wil jij meer wedstrijden vissen en jezelf verbeteren of kennismaken met de wedstrijdvisserij? Dan is deze wedstrijdenserie zeker iets voor jou!

 

 

 

-> Lees hier meer over

 

10 oktober barbeel koppelwedstrijd

Op zaterdag 10 oktober a.s. vindt er in de IJssel de barbeel koppelwedstrijd plaats. Bij deze koppelwedstrijd zijn mooie geldprijzen te winnen, maar de gezelligheid staat voorop. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit unieke evenement!

 

 

 

-> Lees hier meer over


PODCAST RIVIERVERHALEN IJSSEL - VISSEN VANGEN VOOR DE KOST OF ALS HOBBY

Wim Eikelboom maakt een serie podcasts over rivieren in Nederland. Hij verzamelt daarvoor verhalen van mensen die wonen, werken en recreëren op en langs de rivieren. In het eerste seizoen komt de IJssel aan bod.

Voor de podcast "Rivierverhalen over de IJssel; vissen vangen voor de kost of als hobby" zocht Wim contact met Sportvisserij Oost-Nederland, beroepsvisser Frans Komen en enkele sportvissers.-> Lees hier meer over

 
 
 


 

Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief
 

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

 


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.
 

BeantwoordenAllen beantwoordenDoorsturen