HSV 'Ons Genoegen' Nijverdal

2e wedstrijd senioren, Zwartewater in Zwolle, is gewonnen door Frans Stoop met 7800 gram. De vangst was goed met ruim 78 kilo.

Junior Fish Event Meppel

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en is sportvissen helemaal jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op zaterdag 11 mei organiseert Sportvisserij Oost-Nederland samen met Sportvisacademie Zwolle en de Meppeler Hengelaarsvereniging speciaal voor alle jonge sportvissers in Nederland het Junior Fish Event Meppel in het Wilhelminapark in Meppel.

 

Naast deze leuke activiteiten zijn er een aantal bekende sportvissers aanwezig, waaronder VIS TV-presentator Marco Kraal.

Meer informatie en inschrijfformulier.

 
1e wedstrijd 60+ gewonnen door Gerrit Nijenkamp.
De vangst was matig. Gerrit had 1 brasem, voor de rest was het allemaal klein grut.
 
 
 
 
 
 
Tijdens de algemene vergadering krijgt Arie van de Ham van de voorzitter van Sportvisserij Nederland, dhr. Jan Telleman, de gouden speld overhandigd, vanwege zijn 25 jarig bestuurslidmaatschap.
 
Nachtvissen

Zoals vermeld in het bewijs van lidmaatschap van onze vereniging is het verboden te gaan nachtvissen in de vijvers van onze gemeente. Het betreft de vijvers Duivecate en de vijvers gelegen aan de Helmkruidlaan en de Burg. Boersingel. De BOA's zijn geïnformeerd dat niet iedereen zich daaraan houdt. Er gaat op gecontroleerd worden, de boete voor deze overtreding bedraagt minimaal 130 euro. 

 De Lijst van Viswateren wordt niet meer automatisch bezorgd met de VISpas, zie voor meer informatie :

Opgave papieren lijst van viswateren

 

 
   
    Actueel   Oost Nederland   Vispas   Wedstrijden   Webwinkel   Contact
 

Oost-Nederland Nieuwsbrief MAART 2019

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt geregistreerd of omdat je lid bent van Sportvisserij Oost Nederland. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de uitschrijflink helemaal onderaan. We wensen je goede vangsten toe!

iNSCHRIJFFORMULIEREN WEDSTRIJDEN ONLINE

Het komende jaar organiseert Sportvisserij Oost-Nederland weer diverse wedstrijden voor jeugd en senioren, heren en dames. Inschrijven voor de wedstrijden is mogelijk via de online inschrijfformulieren.

 

 

-> Lees hier meer over

JEUGDRAAD TRAPT AF MET snoekTAFETTE OP NATIONALE HENGELDAG

Naar aanleiding van onze oproep om in 2019 een Jeugdraad op te richten, hebben zich drie enthousiaste jongemannen gemeld en zijn we in februari jl. van start gegaan. De voorbereidingen voor het eerste sportvisevenement zijn inmiddels in volle gang: de Snoektafette op Nationale Hengeldag 2019.-> Lees meer over de jeugdraad én de Snoektafette

sportvisserij loodvrij - alternatieven beschikbaar

Vorig jaar heeft Sportvisserij Nederland de Green Deal Sportvisserij Loodvrij medeondertekend. Ben je benieuwd naar de alternatieve gewichten die momenteel al beschikbaar zijn? Kom dan gerust eens langs in ons kantoor te Raalte. Bij de ingang hebben we een informatiehoek ingericht met materialen en informatiefolders. 

 

-> Lees hier meer overLUSTRUMEDITIE BARBEELDAG OP OUDE VERTROUWDE LOCATIE

In onze eerdere aankondiging van de barbeeldag, die we op zaterdag 14 september a.s. voor de vijfde keer organiseren, meldden we je dat deze lustrumeditie zou plaatsvinden op Camping de Veerstal in Lathum en deels op het uiterwaardperceel wat gelegen is tussen de camping en de IJssel. Omdat we helaas geen toestemming krijgen voor het gebruik van het uiterwaardperceel keren we terug naar de oude vertrouwde locatie op Camping IJsselhoeve te Veessen.

 

-> Lees hier meer over

 

 

FEDERATIEF WATER IN GRATIS ONLINE JEUGDVERGUNNING

Speciaal voor kinderen jonger dan 14 jaar, die in de eigen woonomgeving willen beginnen met vissen, bestaat de gratis online jeugdvergunning, waarmee zij het lopende jaar kunnen vissen in het viswater van de plaatselijke hengelsportvereniging.

 

-> Lees hier meer over 
 


 

Volg ons

Twitter
Facebook
Youtube
Nieuwsbrief
 

Sportvisserij Oost Nederland maakt deel uit van:

 


 
Copyright Sportvisserij Oost Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox. Vragen, die u naar deze mailbox stuurt,
worden niet beantwoord. Klik hier om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.