WELKOM OP ONZE WEBSITE

Welkom op de website van HSV Ons Genoegen Nijverdal. Onze vereniging heeft ruim 1800 leden en is de visvereniging van de Gemeente Hellendoorn. Deze leden komen voor het overgrote deel uit Nijverdal en directe omgeving.  HSV Ons Genoegen is lid van Sportvisserij Oost Nederland en van Sportvisserij Nederland. Door deze samenwerking op lokaal, regionaal en landelijk niveau is het mogelijk dat onze leden kunnen vissen in circa 85% van het water in Nederland.

De vereniging beschikt over een eigen bestuur met een eigen wedstrijdcommissie en jeugdcommissie. Als vereniging willen wij blijven zorgen voor zoveel mogelijk viswater met een gezonde visstand voor al onze leden.

Nieuwsberichten

Promotie loodvrij vissen
Promotie loodvrij vissen

Tijdens de achtste wedstrijd die gevist is in kanaal Almelo de Haandrik heeft werden de deelnemers aan deze wedstrijd door de HSV Ons Genoegen verrast met een loodvrij pakket. Dit ter promotie van het loodvrije vissen.

Evaluatie 60+ en senioren competitie
Evaluatie 60+ en senioren competitie

Op donderdag 29 september staat de evaluatieavond van de 60+ en senioren competitie gepland. Deze avond wordt georganiseerd door de wedstrijdcommissie. Op deze avond worden de wedstrijd van dit jaar geëvalueerd en wordt de planning voor het nieuwe wedstrijdseizoen vastgesteld. Op deze avond vind ook de prijsuitrijking van het huidige seizoen plaats.

Mannus Ravenshorst kampioen senioren
Mannus Ravenshorst kampioen senioren

Mannus Ravenshorst is de eindwinnaar en dus kampioen 2022 met 9 punten en 14,6 kg. Jaap Ravenshorst werd 2e met 11 punten en 16 kg. Hij heeft dit jaar de meeste vis gevangen. Hans Galgenbeld kwam als 3e op het podium met 13 punten en 8,6 kg vis. Alle 3 gefeliciteerd !

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze nieuwsberichten