All Posts

Overlijdensbericht

Op vrijdag 16 december zijn oud bestuur – erelid Bob Stellingsma en Arie van den Ham overleden. Wij wensen de familie, heel veel sterkte met dit grote verlies.

Lees meer

Cursus controle visdocumenten

Vind jij het ook zo belangrijk dat de visserijregels worden gehandhaafd en de visdocumenten worden gecontroleerd bij jouw verenigingswater of federatieve water? Wil jij je samen met het controleteam van de vereniging of federatie hiervoor inzetten en verder in ontwikkelen? Geef je dan op voor de gratis Cursus Controle Visdocumenten die Sportvisserij Nederland komend voorjaar organiseert.

Lees meer

Visbossen Boersingel gesnoeid

De visbossen van de Boersingel vijver zijn weer gesnoeid. Door het winterweer was er een prima mogelijkheid om de visbossen te snoeien. Visbossen zijn belangrijk voor een goed visbestand. De visbossen bieden voor witvis bescherming tegen aalscholvers en andere rovers.

Lees meer

Wedstrijdprogramma 2023

Het bestuur heeft samen met de wedstrijdcommissie het wedstrijdprogramma voor 2023 vastgesteld. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer vier verschillende competities, een nationale hengeldag wedstrijd en een snertwedstrijd. We hopen ook dit jaar weer op een goede deelname en vangsten.

Lees meer

Wedstrijdkalender Sportvisserij Oost Nederland 2023

Ook komend jaar worden er wederom diverse selectiewedstrijden en federatieve kampioenschappen georganiseerd. Ook de rayonwedstrijden worden georganiseerd, nu vanuit de wedstrijdcommissie. Aan de hand van de kalende van Sportvisserij Nederland is de kalender van Sportvisserij Oost-Nederland ook compleet gemaakt en zijn er lichte aanpassingen gemaakt. In het bijgevoegde PDF bestand is de wedstrijdplanning vanuit Sportvisserij Oost-Nederland weergegeven.

Lees meer