All Posts

Promotie loodvrij vissen

Tijdens de achtste wedstrijd die gevist is in kanaal Almelo de Haandrik heeft werden de deelnemers aan deze wedstrijd door de HSV Ons Genoegen verrast met een loodvrij pakket. Dit ter promotie van het loodvrije vissen.

Lees meer

Evaluatie 60+ en senioren competitie

Op donderdag 29 september staat de evaluatieavond van de 60+ en senioren competitie gepland. Deze avond wordt georganiseerd door de wedstrijdcommissie. Op deze avond worden de wedstrijd van dit jaar geëvalueerd en wordt de planning voor het nieuwe wedstrijdseizoen vastgesteld. Op deze avond vind ook de prijsuitrijking van het huidige seizoen plaats.

Lees meer

Mannus Ravenshorst kampioen senioren

Mannus Ravenshorst is de eindwinnaar en dus kampioen 2022 met 9 punten en 14,6 kg. Jaap Ravenshorst werd 2e met 11 punten en 16 kg. Hij heeft dit jaar de meeste vis gevangen. Hans Galgenbeld kwam als 3e op het podium met 13 punten en 8,6 kg vis. Alle 3 gefeliciteerd !

Lees meer

Uitslag 10e wedstrijd senioren

Op zaterdag 10 september is de laatste wedstrijd van de senioren competitie gevist. De 10e wedstrijd senioren 2022 in het Ommerkanaal is gewonnen door Hans Hoppen met 4100 gram. Bertus Valk (1820 gram) en Gert Jan Valk waren met 1410 gram de andere vakwinnaars.

Lees meer

Uitslag 9e wedstrijd senioren

Op zaterdag 27 augustus is de negende wedstrijd van de senioren competitie gevist. De 9e wedstrijd senioren 2022 in AH Gramsbergen is gewonnen door Jaap Ravenshorst 4680 gram. Dennis Geerling (1840 gram) en Mannus Ravenhorst waren met 690 gram de andere vakwinnaars. Zaterdag 10 september staat de volgende wedstrijd gepland in het Ommerkanaal.

Lees meer

Peter Calkhoven kampioen 60+

De 10e wedstrijd 60+ in de Boervijver is gewonnen door Peter Calkhoven met 2040 gram en is hiermee de kampioen van de 60+ competitie 2022. Henk Kuipers was ook vakwinnaar, maar kon hem niet meer inhalen en werd 2e in de eindstand. Jans Willems krijgt dit jaar de bronzen plak. De vangsten waren redelijk met uitzondering van de wedstrijden bij PTT, Vroomshoop-OK en Marle, waar de vangsten slecht waren. Na afloop was het nog even zeer gezellig met een hapje en drankje. Op de foto zit de kampioen middenin geknield.

Lees meer