All Posts

Reddingsactie afvissen Oude Zwembad

Woensdag 22 november kwam er een melding binnen bij het bestuur van HSV Ons Genoegen dat er problemen waren met de vissen in de visvijver Oude Zwembad. Vele karpers en brasems hingen aan de oppervlakte te happen naar lucht. Dit bleek een zuurstof te kort het zuurstof gehalte was te laag en dit word vermoedelijk veroorzaakt door een grote hoeveelheid blad wat op de bodem ligt .

Lees meer

Duo Samsen – Ravenshorst winnaar koppelcompetitie

De koppel wedstrijden zijn afgelopen, zaterdag 11 november was de laatste wedstrijd en deze werd gevist in het kanaal bij Gramsbergen. Na 3 wedstrijden waren de winnaars al bekend namelijk de 2 J ees of te wel Jelle Samsen en Jaap Ravanshorst. De heren wisten tot 3 maal toe de 1e plaats binnen te vissen ,top mannen.De nummers 2 zijn Rene tenHave en Hans Hoppen verder werd de 3e plaats ingenomen door het koppel  het combo Leushuis namelijk vader John en zoon Wout.

Lees meer

Uitslag 4e koppelwedstrijd senioren

Op zaterdag 11 november is de laatste wedstrijd van de koppelcompetitie gevist. De 4e koppelwedstrijd van dit seizoen werd gehouden in AH Gramsbergen. De wedstrijd werd gewonnen door het duo Arnold – Arnold met 830 gram. Het andere vak was voor het duo Hoppen – Ten Have met 780 gram.

Lees meer

Jeugdvisdag Zwolle

Na het succes van de havenvisdagen verzorgt de wedstrijdcommissie van Sportvisserij Oost-Nederland een waardige opvolger in de vorm van de Jeugd Visdag Zwolle! Een witvis dag in de vorm van een 3 uur durend wedstrijd event in de binnenstad van Zwolle. De wintervisserij is dan in volle gang en we hopen dus op mooie vangsten.

Lees meer

Uitslag 3e koppelwedstrijd senioren

Op zaterdag 28 oktober is de derde wedstrijd van de koppelcompetitie gevist. De 2e koppelwedstrijd van dit seizoen werd gehouden in de IJssel bij Zwolle. De wedstrijd werd wederom gewonnen door het duo Ravenshorst – Samsen met 4030 gram. Het andere vak was voor het duo Bootsveld-Galgenbeld met 1160 gram. De volgende wedstrijd is op 11 november in de Vecht-Ane.

Lees meer