All Posts

Uitslagen 4e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Op dinsdag 11 juni werd de 4e wedstrijd in de seniorencompetities 60+ en 75+ gevist in het Overijssels kanaal bij Marle. Na een dag vol regen op maandag was de verwachting dat er een sterke stroming zou staan. Het tegendeel was het geval. Het water stond zo goed als stil. Hoewel iedereen vis ving, was het totaal resultaat heel matig. De meeste vis werd vooral in het eerste uur gevangen. Jan van Laar was met een gewicht van 490 gram de totaal winnaar van de dag. Hij werd daarmee tevens eerste in vak 1 bij de 75+. In vak 2 was Henk Reijnders de beste en werd daar 1e met een gewicht van 470 gram. In de totaalstand na 4 wedstrijden is Jan Nijenkamp de nieuwe koploper bij de 75+.

Lees meer

Uitslag 4de wedstrijd junioren

Op dinsdag 11 juni is de 4de wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. De vangsten waren goed! Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Sylvan Zweers met 860 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Tian Huisman de winnaar met 1530 gram. Op 25 juni staat de wedstrijd gepland in de vijver locatie Kruidenwijk voor de A jeugd en de B jeugd vist in de regge aan de sportlaan.

Lees meer

Uitslag 5e wedstrijd senioren

Op zaterdag 8 juni is de vijfde wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in Overijssels kanaal Vroomshoop. De wedstrijd is gewonnen door Bertus Valk met 6020 gram. De andere vakwinnaars waren Bert Kamperman met 1640 gram en Ali Arnold met 1210 gram . Zaterdag 22 juni staat de volgende wedstrijd gepland in Almelo – Haandrik Loozen.

Lees meer

visles basisschool de Bongert

Op maandag 3 Juli heeft de basisschool de bongert uit Hulsen visles gehad op school, s’ ochtends beginnen met theorie over de vissen technieken en het onderwaterleven s’ middags naar de waterkant. ze hebben gevist in de vijver in de kruidenwijk, de vangsten bleven een beetje uit helaas had niet iedereen vis maar dat deed de pret niet derven.

Lees meer

Uitslag 4e wedstrijd senioren

Op zaterdag 1 juni is de vierde wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in Aadorp achter de stuw, de wedstrijd is hier heen verplaatst omdat zwolle ijselkanaal de visplekken onder water stonden door het hoge water. De vangsten waren goed in het 3de vak, de rest viel tegen. De wedstrijd is gewonnen door Gertjan Valk met 2680 gram. De andere vakwinnaars waren Hans Galgenbeld met 470 gram en Hans Hoppen met 550 gram . Zaterdag 8 juni staat de volgende wedstrijd gepland in Overijsselskanaal Vroomshoop.

Lees meer

Uitslagen 3e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Op dinsdag 4 juni werd de derde competitiewedstrijd voor de 60+ en 75+ gevist in de vijver aan de Boersingel. Onder ideale weersomstandigheden werd er door iedereen vis gevangen en was het de beste totaalvangst tot nu toe. In vak 1 bij de senioren 60+ werd Hans Galgenbeld 1e met 1.460 gram en werd daarmee ook de algehele winnaar van de dag. In vak 2 was het Mannes Ravenshorst die met 920 gram de overwinning opeiste. Hij neemt daardoor ook de koppositie in de 60+ competitie over van Herman Hegeman.

Lees meer