All Posts

Winter Challenge Steenwijk 10 december

Winter Challenge Steenwijk 10 december

Na het succes van de Havenvisdagen van afgelopen voorjaar, staat er binnenkort een nieuwe activiteit gepland.  De Winter Challenge wedstrijd op zaterdag 10 december in de passantenhaven van het Steenwijkerdiep, in het hart van Steenwijk.  Een prachtige kans speciaal voor de jonge sportvissers van 8 tot 18 jaar.  

Read more

Uitslag 4e koppelwedstrijd senioren

Uitslag 4e koppelwedstrijd senioren

De laatste koppelwedstrijd in de Vecht bij Ane is gewonnen door het koppel Bootsveld & Galgenbeld die met deze overwinning ook eindwinnaar van de koppelcompetitie zijn geworden met 4 punten en 16590 gram. Op de 2e plaats het koppel Geerling/Hofman met 6 punten en 16090 gram. Als derde zijn Hans Hoppen en Rene ten Have geëindigd met 7 punten en 14800 gram.

De laatste wedstrijd werd zeer slecht gevangen. Minder dan 4 kilo waar 14 dagen geleden ruim 100 kilo werd gevangen. Over de wedstrijden werd, zoals gewoonlijk, nog even gezellig nagepraat bij onze sponsor Wibbelink, waarvoor hartelijk dank.

Read more

Uitslag 3e koppelwedstrijd senioren

Uitslag 3e koppelwedstrijd senioren

Op zaterdag 29 oktober is de derde wedstrijd van de koppelcompetitie gevist. De 3e koppelwedstrijd in de Vecht bij Ane is gewonnen door het koppel Geerling – Hofman met 13430 gram. Het andere vak was een prooi voor het duo Bootsveld – Galgenbeld met 11850 gram. Het was een mooie nazomerdag en de vangsten waren zeer goed. Totaal is er meer dan 100 kilo vis gevangen. De volgende wedstrijd is op 12 november in de Vecht bij Ane.

Read more

Uitslag snertwedstrijd

Uitslag snertwedstrijd

Op zaterdag 22 oktober is de jaarlijkse snertwedstrijd gevist. De jaarlijkse snertwedstrijd is dit jaar gewonnen door Wout Leushuis, jeugdlid van onze vereniging. Overige vakwinnaars waren Hans Galgenbeld en Jan Nijenkamp. De vangsten waren slecht, ook veel last van snoeken die nogal honger hadden. De snert was verzorgd door Gerben Kamphuis en smaakte voortreffelijk. Weer was heel goed, dus het was al met al een geslaagde morgen.

Read more