All Posts

Uitslag 2de wedstrijd junioren

Op dinsdag 14 mei is de 2de wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. De vangsten waren redelijk. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Moos Schuttevaar met 1040 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Wout Leushuis de winnaar met 2100 gram. Op 28 Mei staat de wedstrijd gepland in de vijver locatie Kruidenwijk voor de A jeugd en de B jeugd vist in de regge aan de sportlaan.

Lees meer

Uitslag 4e wedstrijd prijzencompetitie senioren

Op 14 mei werd de 4e prijzenwedstrijd senioren gehouden in het kanaal Almelo de Haandrik bij Aadorp. De weersomstandigheden waren uitstekend, de vangsten waren verschillend. Jan Nijenkamp werd winnaar in vak 2 met 2270 gram en daarmee ook totaalwinnaar. In vak 1 was Henk Reijnders de sterkste met 1400 gram.

Lees meer

Uitslag 3e wedstrijd senioren

Op zaterdag 11 mei is de derde wedstrijd van de senioren competitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in de Soestwetering. Er waren 13 deelnemers en de vangsten waren zeer slecht. Er is door een aantal van de deelnemers geen vis gevangen. Zaterdag 1 juni staat de volgende wedstrijd gepland in het zwarte water. We hopen dan op een betere vangst.

Lees meer

Uitslag 1e wedstrijd junioren

De eerste wedstrijd van de junioren is weer gevist, een versassende opkomst door allemaal nieuwe gezichten. De opkomst was wat matig maar dit had ook te maken met dat er nog Mei vakantie.
De winnaar was Liam Eertink met 420 gram. de grootste vis werd gevangen door Moos Schuttevaar.
de volgende wedstrijd word gehouden aan de Boersingel voor beide groepen.

Lees meer

Uitslag 3e wedstrijd prijzencompetitie senioren

De wedstrijd in de Kruidenvijver werd gewonnen door Hans Galgenbelt met 4670 gram waaronder 2 mooie brasems, In het andere vak was Mannus Ravenshorst de winnaar met 2380 gram. .
De vangsten waren prima en het weer kon niet beter. Volgende wedstrijd 14 mei Aadorp.

Lees meer

Uitslag 2e wedstrijd prijzencompetitie senioren

De 2e Prijzenwedstrijd in Marle is gewonnen door Henk Reijnders met 420 gram. Het was prachtig weer, maar de vis liet het afweten. De volgende wedstrijd zou ook in Marle worden gehouden, maar gezien het resultaat van deze wedstrijd is besloten om uit te wijken naar de Kruidenwijk.

Lees meer

Uitslag 1e wedstrijd prijzencompetitie senioren

Op dinsdag 23 april is de eerste wedstrijd van de prijzencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in de Boervijver. Er waren 14 deelnemers en het weer was prima. Dinsdag 30 april staat de volgende wedstrijd gepland in Marle. We hopen daar weer op mooi weer en goede vangsten.

Lees meer

Uitslag 2e wedstrijd senioren

Op zaterdag 20 april is de tweede wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in de Vecht bij Ane. De vangsten waren slecht waarbij in totaal 6.5 kilo vis is gevangen. De wedstrijd is gewonnen door Jan Wevers met 3380 gram. De andere vakwinnaars waren René ten Have met 1220 gram en Silvo Wijermars 190 gram . Zaterdag 11 mei staat de volgende wedstrijd gepland in het Soestwetering.

Lees meer

Uitslag 1e wedstrijd senioren

Op zaterdag 13 april is de eerste wedstrijd van de senioren competitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in de Zwolle – IJsselkanaal. Er waren 14 deelnemers en de vangsten waren matig. Zaterdag 20 april staat de volgende wedstrijd gepland in de Vecht bij Ane. We hopen dan op een betere vangst.

Lees meer

Huldiging kampioenschap 2023

Op de Algemene leden Vergadering is Bertus Valk gehuldigd met het senioren kampioenschap 2023. Hij ving in totaal 26.665 gram. De tweede plaats was voor Rene ten Have 15.080 gram. Op de derde plaats is Hans Hoppen geëindigd met 16.930 gram.

Lees meer

Nieuwe vissenbossen Boersingelvijver

De afgelopen week zijn er weer nieuwe vissenbossen geplaatst in de Boersingelvijver. Een vissenbos is een met palen afgezet gebied in het water, die vol wordt gevlochten met wilgentakken. Hierdoor ontstaat een veilige zone in het water die de kleinere vissen beschermt tegen predatie van bijvoorbeeld roofvissen of aalscholvers.

Lees meer