All Posts

Uitslag 3e en 4e wedstrijd 75+

Uitslag 3e en 4e wedstrijd 75+

Vanwege vakantie is de uitslag van de 3e wedstrijd nog niet vermeld op de website. Dus nu voor zowel de 3e als de 4e wedstrijden gelijktijdig de uitslag. De 3e wedstrijd senioren 75+ is gewonnen door Jans Willems met 1110 gram. De andere vakwinnaar was Gerrit Nijenkamp met 900 gram. De wedstrijd werd gehouden in het OK te Marle, de vangst was matig.

Tijdens de 4e wedstrijd in de Boervijver is veel meer gevangen. Deze werd gewonnen door Henk ter Avest met 2270 gram. In het andere vak was opnieuw Gerrit Nijenkamp de winnaar, met 1970 gram.

Uitslag 4e wedstrijd 60+

Uitslag 4e wedstrijd 60+

Op dinsdag 23 mei werd de 4e wedstrijd senioren 60+ gevist in de visvijver aan de Boersingel. Hoewel de omstandigheden door een harde noordenwind niet gemakkelijk waren, was het eindresultaat stukken beter dan in de eerdere wedstrijden en werd door iedereen vis gevangen.Totaal winnaar en winnaar in vak 1 werd Jaap Ravenshorst met een vangst van in totaal 3250 gram. In vak 2 werd Hans Galgenbeld winnaar met een vangst van 2000 gram. De volgende wedstrijd is op 6 juni aan de Linderbeek bij Vroomshoop.

Visles groep 8 De Bongerd

Visles groep 8 De Bongerd

Maandag 22 mei hadden de leerlingen van groep 8 basisschool de Bongerd visles !  Het ochtend gedeelte hebben ze les in de klas gehad van 2 vis meesters en in de middag is er gevist in de vijver.

Bij het vissen in de vijver hebben wij de vis meesters ondersteund. Wat een leuke klas en ze hebben veel geleerd over het vissen! Wil jij dit ook voor jou klas, en zit je in groep 7 of 8 geef dit dan door aan jou meester of juf! Vraag dan een gratis visles aan !

Uitslag 4e wedstrijd senioren

Uitslag 4e wedstrijd senioren

Op zaterdag 20 mei is de vierde wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in het Zwolle IJsselkanaal. De vangsten vielen tegen, er is veel kleine vis gevangen. De wedstrijd is gewonnen door Hans Galgenbeld met 2550 gram. De andere vakwinnaars waren Johhny Hofman met 1390 gram en Hans Hoppen met 600 gram . Zaterdag 8 juni staat de volgende wedstrijd gepland in A.H. Loozen.

Uitslag 3e wedstrijd 60+

Uitslag 3e wedstrijd 60+

Met goede moed en met prima weer werd dinsdag 9 mei de 3e wedstrijd in de Lolee in Almelo ingegaan. Uit de uitslag blijkt dat de omstandigheden voor een goede vangst helaas nog steeds niet aanwezig bleken. De vangst was weer minimaal. Henk Kuipers werd in vak 1 winnaar met 240 gram en ook totaal winnaar. Peter Calkhoven en Hans Galgenbeld deelden in vak 2 de 1e plaats met beiden een vangst van 30 gram. 

Uitslag 2e wedstrijd jeugd

Uitslag 2e wedstrijd jeugd

Op dinsdag 9 mei is de tweede wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in de Boersingelvijver. De wedstrijd bij de A-jeugd is gewonnen door Jesse Hallink met 525 gram. De wedstrijd bij de B-jeugd is gewonnen door Wout Leushuis met 990 gram. Dinsdag 23 mei staat de volgende wedstrijd gepland in de Kruidenwijkvijver.

Uitslag 3e wedstrijd senioren

Uitslag 3e wedstrijd senioren

Op zaterdag 6 mei is de derde wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in het Overijsselskanaal Vroomshoop. De vangsten waren redelijk waarbij in totaal bijna 14 kilo vis is gevangen. De wedstrijd is gewonnen door Harold Kleine Staarman met 3031 gram. De andere vakwinnaars waren Rene ten Have met 1651 gram en Harry Reuvekamp 1262 gram . Zaterdag 20 mei staat de volgende wedstrijd gepland in het Zwolle IJsselkanaal.