All Posts

Uitslag 1e koppelwedstrijd senioren

Uitslag 1e koppelwedstrijd senioren

Op zaterdag 23 september is de eerste wedstrijd van de koppelcompetitie gevist. De 1e koppelwedstrijd van dit seizoen werd gehouden in het Ganzendiep. De wedstrijd werd gewonnen door het duo Ravenshorst – Samsen met 6450 gram. Het andere vak was een prooi voor het koppel Hoppen – ten Have met 5810 gram. De volgende wedstrijd is op 7 oktober in het Zwartewater

Visplekken Boersingel gesnoeid

Visplekken Boersingel gesnoeid

Het bestuur heeft vandaag tijdens een mooie herfstdag diverse visplekken weer gesnoeid. Hiermee liggen de visplekken er weer strak bij en kan er weer fijn gevist worden.

Jans Willems winnaar 75+ 2023

Jans Willems winnaar 75+ 2023

De laatste wedstrijd 75+ werd gewonnen door Jans Willems (kampioen 2023) en Henk ter Avest met 1380 gram. Jan Hallink won het andere vak met 640 gram.
Jans dus met afstand kampioen, met slechts 8 punten, 6x 1e en 1x 2e plek, beter kan bijna niet. Hij ving ook de meeste vis met 16770 gram. Ton Bootsveld werd 2e in de eindrangschikking met 12 punten en 14580 gram. De 3e paats was, ondanks dat hij de laatste 2 wedstrijden moest missen, voor Gerrit Nijenkamp met 14 punten en 8480 gram.

Evaluatie 70+, 60+ en senioren competitie

Evaluatie 70+, 60+ en senioren competitie

Op donderdag 19 oktober staat de evaluatieavond van de 70+, 60+ en senioren competitie gepland. Deze avond wordt georganiseerd door de wedstrijdcommissie. Op deze avond worden de wedstrijd van dit jaar geëvalueerd en wordt de planning voor het nieuwe wedstrijdseizoen vastgesteld. Op deze avond vind ook de prijsuitrijking van het huidige seizoen plaats.Deze avond wordt gehouden in Wijkgebouw Groot Lochter en vind plaats om 19:30 uur.

Bertus Valk winnaar seniorencompetitie 2023

Bertus Valk winnaar seniorencompetitie 2023

Bertus Valk is de eindwinnaar en dus kampioen 2023 met 9 punten en ruim 26kg vis. René ten Have werd 2e met 13 punten en 15 kg. Hans Hoppen kwam als 3e op het podium met 16 punten en bijna 17kg vis. Alle 3 gefeliciteerd !

Bestuursdag Ganzediep

Bestuursdag Ganzediep

Op vrijdag 1 september heeft het bestuur haar jaarlijkse bestuursdag gehad in het Ganzediep. Het was een mooie en vooral gezellige dag.

Uitslag 9e wedstrijd senioren

Uitslag 9e wedstrijd senioren

Op zaterdag 26 augustus is de negende wedstrijd van de seniorencompetitie gevist.Deze wedstrijd is gehouden in AH Aadorp. De wedstrijd is gewonnen door Bertus Valk met 1090 gram. De andere vakwinnaars waren Ali Arnold met 820 gram en Jaap Ravenshorst met 680 gram. Zaterdag 9 september staat de volgende wedstrijd gepland in het Ommerkanaal.

Uitslag 10e wedstrijd 60+

Uitslag 10e wedstrijd 60+

p dinsdag 18 juli werd de 10e en laatste wedstrijd gevist aan de Boervijver. De spanning tussen de koplopers Henk Kuipers en Mannes Ravenshorst was goed te merken. Deze laatste wedstrijd moest namelijk bepalen wie zich kampioen 2023 mocht noemen. Mannes liet helemaal niets aan het toeval over. Om zijn concurrent goed in de gaten te houden zette hij zelfs een drone in. Maar was het genoeg? Na het eindsignaal werd snel duidelijk wie de terechte kampioen 2023 was. 

Uitslag 6e wedstrijd jeugd

Uitslag 6e wedstrijd jeugd

Op dinsdag 4 juli is de laatste wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in de Kruidenwijkvijver. De wedstrijd bij de A-jeugd is gewonnen door Sev Leushuis met 720 gram. De wedstrijd bij de B-jeugd is gewonnen door Wout Leushuis met 1525 gram.

In het eindklassement is Sev Leushuis de winnaar geworden in de A-Jeugd competitie, gevolgd door Jesse Hallink en op een derde plaats is geëindigd Luuk Geerling.

Uitslag Junioren korpswedstrijd Nijverdal

Uitslag Junioren korpswedstrijd Nijverdal

Op zaterdag 17 juni 2023 was het zo ver, de jaarlijkse junioren korpswedstrijd in gebied 1 vond plaats in Nijverdal. Voorheen was dit een wedstrijd georganiseerd door het Rayon, in 2023 is deze georganiseerd door de wedstrijdcommissie.

Rond 8.15 uur waren de 19 deelnemers en de begeleiding bij de visvijver aan de Helmkruidlaan te Nijverdal aanwezig en kon de loting plaatsvinden. Vol verwachting ging een ieder naar de visstek om de materialen op te bouwen.

Dorpenwedstrijd Drostenkamp,  veel vis

Dorpenwedstrijd Drostenkamp, veel vis

Afgelopen zondag 16 juli vond de Dorpenwedstrijd plaats aan het Drostenkamp in Raalte. Met de 49 jeugdige vissertjes uit Holten/Markelo, Nijverdal, Raalte, Bathmen, Diepenveen, Zutphen, Apeldoorn en Dinkelland was het deelnemersveld mooi gevuld.

Omstreeks 8.30 uur werd er gestart met de loting en konden de kinderen, verdeeld over drie leeftijdscategorieën, zich naar de eigen visplaats begeven. Door de enorme wind had de wedstrijdleiding besloten om het parcours iets anders uit te zetten dan bedacht, om zo met name de jongste jeugd de wind in de rug te gunnen.