All Posts

Uitslagen 4e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Uitslagen 4e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Op dinsdag 11 juni werd de 4e wedstrijd in de seniorencompetities 60+ en 75+ gevist in het Overijssels kanaal bij Marle. Na een dag vol regen op maandag was de verwachting dat er een sterke stroming zou staan. Het tegendeel was het geval. Het water stond zo goed als stil. Hoewel iedereen vis ving, was het totaal resultaat heel matig. De meeste vis werd vooral in het eerste uur gevangen. Jan van Laar was met een gewicht van 490 gram de totaal winnaar van de dag. Hij werd daarmee tevens eerste in vak 1 bij de 75+. In vak 2 was Henk Reijnders de beste en werd daar 1e met een gewicht van 470 gram. In de totaalstand na 4 wedstrijden is Jan Nijenkamp de nieuwe koploper bij de 75+.

Uitslag 4de wedstrijd junioren

Uitslag 4de wedstrijd junioren

Op dinsdag 11 juni is de 4de wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. De vangsten waren goed! Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Sylvan Zweers met 860 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Tian Huisman de winnaar met 1530 gram. Op 25 juni staat de wedstrijd gepland in de vijver locatie Kruidenwijk voor de A jeugd en de B jeugd vist in de regge aan de sportlaan.

Uitslag 5e wedstrijd senioren

Uitslag 5e wedstrijd senioren

Op zaterdag 8 juni is de vijfde wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in Overijssels kanaal Vroomshoop. De wedstrijd is gewonnen door Bertus Valk met 6020 gram. De andere vakwinnaars waren Bert Kamperman met 1640 gram en Ali Arnold met 1210 gram . Zaterdag 22 juni staat de volgende wedstrijd gepland in Almelo – Haandrik Loozen.

visles basisschool de Bongert

visles basisschool de Bongert

Op maandag 3 Juli heeft de basisschool de bongert uit Hulsen visles gehad op school, s’ ochtends beginnen met theorie over de vissen technieken en het onderwaterleven s’ middags naar de waterkant. ze hebben gevist in de vijver in de kruidenwijk, de vangsten bleven een beetje uit helaas had niet iedereen vis maar dat deed de pret niet derven.

Uitslag 4e wedstrijd senioren

Uitslag 4e wedstrijd senioren

Op zaterdag 1 juni is de vierde wedstrijd van de seniorencompetitie gevist. Deze wedstrijd is gehouden in Aadorp achter de stuw, de wedstrijd is hier heen verplaatst omdat zwolle ijselkanaal de visplekken onder water stonden door het hoge water. De vangsten waren goed in het 3de vak, de rest viel tegen. De wedstrijd is gewonnen door Gertjan Valk met 2680 gram. De andere vakwinnaars waren Hans Galgenbeld met 470 gram en Hans Hoppen met 550 gram . Zaterdag 8 juni staat de volgende wedstrijd gepland in Overijsselskanaal Vroomshoop.

Uitslagen 3e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Uitslagen 3e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Op dinsdag 4 juni werd de derde competitiewedstrijd voor de 60+ en 75+ gevist in de vijver aan de Boersingel. Onder ideale weersomstandigheden werd er door iedereen vis gevangen en was het de beste totaalvangst tot nu toe. In vak 1 bij de senioren 60+ werd Hans Galgenbeld 1e met 1.460 gram en werd daarmee ook de algehele winnaar van de dag. In vak 2 was het Mannes Ravenshorst die met 920 gram de overwinning opeiste. Hij neemt daardoor ook de koppositie in de 60+ competitie over van Herman Hegeman.

Uitslagen 2e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Uitslagen 2e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Op dinsdag 28 mei werd de 2e wedstrijd van de seniorencompetitie 60+ en 75+ gevist in het Overijssels kanaal bij de voormalige PTT camping. De weersomstandigheden waren uitstekend. Hoewel de vangsten veel beter kunnen, was er na deze wedstrijd niemand zonder vis. Herman Hegeman uit de 60+ was ook deze wedstrijd weer een van de winnaars. In vak 1 met 1.750 gram was hij naast vakwinnaar ook de beste van allemaal. Hij is op dit moment ook nog de enige zonder puntverlies. Ali Arnold deed bij de 60+ goede zaken in vak 2 en werd winnaar met 1110 gram. In de 75+ categorie won Jan Hallink met 510 gram in vak 1. Jans Willems, de kampioen van vorig jaar, liet met 550 gram in vak 2 de rest achter zich.

Uitslag 3de wedstrijd junioren

Uitslag 3de wedstrijd junioren

Op dinsdag 28 Mei is de 3de wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de kruidenwijk vijver en in de Regge. Helaas was dit een klets natte wedstrijd met veel regen. De vangsten bleven wat uit en is weer heel anders vissen als met een zonnetje er bij. Wout daar in tegen had een mooie zeelt en een brasem.

Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Sev Leushuis met 460 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Wout Leushuis de winnaar met 3710 gram. Op 11 Juni staat de wedstrijd gepland in de vijver locatie boersingel voor de A jeugd en de B jeugd.

Nationale Hengeldag 2024

Nationale Hengeldag 2024

Op zaterdag 25 mei was het nationale hengeldag. Vanuit de vereniging wordt er jaarlijks een wedstrijd gehouden, dit keer in Overijssels kanaal bij de PTT Camping. Naast de competitie is het een gezellige ochtend die wordt afgesloten met een hapje en drankje. De wedstrijd is gewonnen door Patrick Stellingsma met 2080 gram. De andere vak winnaars waren Ton Bootsveld met 550 gram en Mannus Ravenshorst met 650 gram.

Uitslagen 1e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Uitslagen 1e wedstrijd seniorencompetitie 60+ en 75+

Dinsdag 21 mei werd de 1e wedstrijd gevist in de seniorencompetitie 60+ en 75+ in het Lateraal kanaal Vroomshoop bij de waterzuivering. De weersomstandigheden waren heel mooi, maar helaas gold dat niet voor de vangsten. Zowel bij de 60+ als de 75+ waren de vangsten slecht.

In de categorie 60+ was Manee Ravenshorst winnaar in vak 1 en met 850 gram had hij ook het meeste gewicht van allemaal. In vak 2 was Herman Hegeman de sterkste. Hij won in zijn vak met  290 gram.

Uitslag 2de wedstrijd junioren

Uitslag 2de wedstrijd junioren

Op dinsdag 14 mei is de 2de wedstrijd van de jeugdcompetitie gevist in de Boersingel vijver. De vangsten waren redelijk. Winnaar bij de A jeugd (t/m 13 jaar) is Moos Schuttevaar met 1040 gram. Bij de B jeugd (14 t/m 17 jaar) is Wout Leushuis de winnaar met 2100 gram. Op 28 Mei staat de wedstrijd gepland in de vijver locatie Kruidenwijk voor de A jeugd en de B jeugd vist in de regge aan de sportlaan.

Uitslag 4e wedstrijd prijzencompetitie senioren

Uitslag 4e wedstrijd prijzencompetitie senioren

Op 14 mei werd de 4e prijzenwedstrijd senioren gehouden in het kanaal Almelo de Haandrik bij Aadorp. De weersomstandigheden waren uitstekend, de vangsten waren verschillend. Jan Nijenkamp werd winnaar in vak 2 met 2270 gram en daarmee ook totaalwinnaar. In vak 1 was Henk Reijnders de sterkste met 1400 gram.