Datum: Vrijdag 19 april 2024 t/m zondag 21 april 2024

Start- en eindtijd: 20:00 uur

Inschrijfgeld: €80,00

Plaats: Overijssels Kanaal

Wedstrijd: Nationaal

Organisator(en: Sportvisserij Oost-Nederland

De Karper Koppel Kanalen Competitie  bestaat uit 4 wedstrijden verspreid over ons gebied.

De 3 best geviste wedstrijden tellen mee voor de einduitslag. Dit betekent dat je 1 wedstrijd kan laten vervallen. Er zijn ook dagprijzen te verdelen bij iedere geviste wedstrijd en aan het einde van de competitie is er een competitie uitslag inclusief prijzen. Voor de prijsverdeling en hoogte van de prijzen kun je terecht in het reglement

De volgende Kanalen worden bevist,

  • Overijssels Kanaal
  • Urkervaart
  • Zijtak Twentekanaal
  • Meppelerdiep

Inschrijven
Voor de inschrijfpagina kun je hier klikken (totaal overzicht aan inschrijfpagina’s verschijnt).

Er kunnen maximaal 30 koppels meedoen en vol = vol!

Kosten voor deelname bedragen 80 euro per koppel, per wedstrijd. Voor de competitie tellen de 3 best geviste wedstrijden. Totale kosten variëren dus per koppel, afhankelijk van het aantal geviste wedstrijden.

Reglement

Voor het Reglement klik hier om naar de pagina te gaan met alle reglementen.

Loting vindt fysiek plaats op de vrijdag van het betreffende weekend op een nader te bepalen locatie in de nabijheid van het betreffende wedstrijdparcours omstreeks 17:00.

De competitie heeft een duur van vier afzonderlijke weekenden. Iedere wedstrijd heeft een tijdsduur van 41 uur. Vrijdag om 20:00 begint de wedstrijd en de wedstrijd eindigt zondag om 13:00. Uitzondering hierop is de laatste wedstrijd. Deze start de vrijdag om 19:00 en eindigt zondag om 12:00 i.v.m. de tijdige zonsondergang.

Waar wordt er precies gevist? We hebben een Google Maps kaart gemaakt met hierop aangegeven middels groene bolletjes waar de visstekken zich precies bevinden langs de 4 trajecten. De stekken zijn op basis van volledige deelname en kunnen dus nog wijzigen als er geen volledige deelname is bij de start van de competitie. Er is bewust gekozen voor ruime stekken waarbij er minimaal 250m afstand zit tussen de deelnemende koppels. Langs het Overijssels Kanaal en het Twentekanaal is deze afstand zelfs 400m tussen de deelnemende koppels. Bekijk de stekkenkaar door hier te klikken.