Op dinsdag 18 juli werd de 10e en laatste wedstrijd gevist aan de Boervijver. De spanning tussen de koplopers Henk Kuipers en Mannes Ravenshorst was goed te merken. Deze laatste wedstrijd moest namelijk bepalen wie zich kampioen 2023 mocht noemen. Mannes liet helemaal niets aan het toeval over. Om zijn concurrent goed in de gaten te houden zette hij zelfs een drone in. Maar was het genoeg? Na het eindsignaal werd snel duidelijk wie de terechte kampioen 2023 was. 

De vangst was prima. Het bleek dat iedereen een mooie hoeveelheid vis had gevangen.

In vak 1 werd Hans Galgenbeld winnaar met een vangst van 9.360 gram. Met dit mooie resultaat werd hij ook de totaal winnaar van de wedstrijd. Met een brasem van 58 cm wist hij ook nog de grootste vis van de competitie te vangen. Mannes Ravenshorst zat ook in vak 1 en behaalde uiteindelijk een 4e plaats. Wat deed zijn concurrent?

In vak 2 was het Jaap Ravenshorst, blijkbaar goed uitgerust na zijn vakantie, die winnaar werd met 2.330 gram. Henk Kuipers behaalde in dit vak een 2e plaats. Dit resultaat was  meer dan voldoende om zich kampioen 2023 senioren 60+ te mogen noemen. Met negen punten door 5 eerste plaatsen en 2 tweede plaatsen over 10 wedstrijden meer dan verdiend. Mannes Ravenshorst behield de tweede plaats met 11 punten en Peter Calkhoven eindigde in het eindklassement met 12 punten als derde. 

Klik hier voor de uitslag.