Wedstrijden 2023
Ook komend jaar worden er wederom diverse selectiewedstrijden en federatieve kampioenschappen georganiseerd. Ook de rayonwedstrijden worden georganiseerd, nu vanuit de wedstrijdcommissie. Aan de hand van de kalende van Sportvisserij Nederland is de kalender van Sportvisserij Oost-Nederland ook compleet gemaakt en zijn er lichte aanpassingen gemaakt. In het bijgevoegde PDF bestand is de wedstrijdplanning vanuit Sportvisserij Oost-Nederland weergegeven.

Inschrijven
De inschrijfformulieren voor de wedstrijden in 2023 zullen in de loop van 2023 online komen.

VWRP
Het VWRP is tevens wederom geopend voor 2023, de aanvragen kunnen weer gedaan worden en vele zijn er al binnen. Denk in het VWRP eraan dat je de benodigde plaatsen en tijd aanvraagt zodat het parkoers wat gewenst is ook vrij is of gemaakt kan worden. Hou rekening met de plaatselijke looprechten en denk eraan het plaatsen van nummers op afvalt, bomen en of stenen is niet toegestaan.

Hulp gezocht bij wedstrijden
Door de grotere diversiteit aan type visserij en de extra wedstrijden voortvloeiend uit de rayonwedstrijden willen we graag een oproep doen. We zoeken mensen die ons willen ondersteunen bij een of meerdere wedstrijden. Dit kan als controleur maar ook als ondersteuning bij het uitzetten. Heb je hier interesse in, weet je iemand of wil je meer weten neem dan contact met ons op. Je kan rechtstreeks op deze mail antwoorden. Om te garanderen dat de wedstrijden doorgang kunnen vinden ook komend jaar zal er een nieuw artikel in het reglement volgen waarin vermeld staat dat de eerste dan wel laatste persoon in het vak verplicht moet helpen met de weging. De reglementen voor de diverse wedstrijden volgen tevens in de loop van het komende jaar.

Een grote hoeveelheid informatie, maar vooral willen we jullie heel veel plezier in het komende wedstrijdseizoen en goede vangsten wensen!

Klik hier voor de wedstrijdkalender 2023.